Като топ работодател във Варна, продължаваме да разкриваме още нови работни възможности! 2500 са вече служителите на Съдърланд в цяла България.

“Варна е един от градовете с голям потенциал за развитие на дейността на компанията ни. За момента в нашия офис тук, работят много специалисти, а целта ни е да разширим присъствието си и да привлечем нови служители достигайки 200 човека само до края на тази година. Вратите на Съдърланд винаги са отворени за талантливи, свободомислещи и креативни хора, които да станат част от нашия екип в морската ни столица!”. Това сподели Димитър Гълъбов, изпълнителен директор на Съдърланд за България.

Това, което ни отличава като водещ работодател в града е, че предлагаме възможности за професионално развитие, съобразени с местната среда и особеностите на местния пазар на труда. Офисът ни във Варна е разположен в Блек Сий Кaпитaл, комуникативна централна локация предоставяща отлични условия на труд.

Във връзка с разширяването на дейността ни във Варна, търсим хора, владеещи немски, френски, италиански, испански, холандски и португалски език, които да се присъединят към екипа ни там.

С фокус върху нуждите и комфорта на своите служители, предлагаме и атрактивни социални придобивки като допълнително здравно осигуряване, ваучери за храна, карти за спорт и намаления в различни магазини и заведения, покриване на транспортни разходи и др.

Една от главните причини за утвърждаването на компанията като лидер в бранша са нашите служители. Наш приоритет е обучението и развитието им, като освен въвеждащи обучения, свързани с ежедневната работа, се провеждат и такива, насочени към личното и професионално развитие. Доказаната практика е по-голямата част от ръководните позиции да се заемат от вътрешно подготвени успешни специалисти, за които има организирани допълнителни езикови, технически и мениджмънт обучения и сертифициране.

В началото на годината Съдърланд бе отличена с първо място в категорията „Employer Brand Leader of the Year“ за 2017г., както и влезе в Топ 3 на работодателите, осигуряващи най-добро офис пространство за служителите си у нас, по оценка на журито на авторитетния кариерен форум за българи с опит в чужбина „Кариери в България. Защо не?“.

За 10 години в България Съдърланд има разкрити 5 офиса в София, Варна и Бургас, в които работят над 2500 души. Компанията оперира в 20 държави, в които има над 60 офиса и продължава да се разраства.

Повече за компанията:

Сайт: www.sutherlandglobal.com

FB: https://www.facebook.com/SutherlandBulgaria/

Instagram: https://www.instagram.com/sutherlandlifeemea/?hl=bg

Email: earlycareer@sutherlandglobal.com

Comments are closed.