Теодор Ставров e роден в Добрич и е завършил ПМГ “Иван Вазов” в Добрич и висше – КСТ в ТУ Варна. Живее във Варна, работи в ИТ компания от 11год като в момента е координатор проекти и имам екип от 10 човека.
Обича естествените хора, държи много на справедливостта и дисциплината. Не спира да мисли как да развива себе си и всеки ден се оглежда за нови възможности и предизвикателства. Самокритичен е, но в същото време знае цената си. Опитвал е много неща в живота си и не мисли да спира.

Благодарение на платформата Добрите Примери преоткрива себе си в една друга светлина. Променя се живота му, мисленето и настроението му към по-добро и позитивно. Осъзнава и преоткрива истинско удоволствие и щастие от това да предизвиква усмивки на непознати хора чрез жестовете и кампаниите си. Обича да се среща и запознава с нови добри и успешни хора, от които може да научи много.

С мотивация да продължава да развива платформата си и успоредно с нея и себе си. Планира да създава събития, обхващащи различни категории хора и интереси , съчетавайки полезното с приятното. Личност с много идеи.